Onze mensen

Mijn naam is Annelies Vander Bracht . Samen met Karel Caluwaerts, (van de zagerij), hebben we 5 kinderen opgevoed: Séverine, Gilles, Elise, Catherine en Charlotte. Voor mij ging de weg van integratie  in Holsbeek via de scholen van de kinderen en de oudercomités.  En van het ene kwam het andere : vrouwenorganisatie, Doppersateljee, zangkoor,Wereldwinkel ... Na 30 jaar politiek actief, ben ik meer dan ooit gedreven om een positieve bijdrage te leveren aan vormgeving van onze Holsbeekse gemeenschap. OCMWraadslid , gemeenteraadslid en een schepenambt ( o.a.milieu, verkeer en openbaar vervoer, ) gedurende 8 jaar hebben me veel geleerd ; zo heb ik  een brede ervaring kunnen opbouwen en mijn doel was en is nog altijd  kwaliteit  en duurzaamheid van de projecten bewaken. Ik werk momenteel in een boekhandel en als Sociaal-Tolk, wat me regelmatig in contact brengt met mensen die op zoek zijn naar hun weg in onze maatschappij.
 

Ik ben Herman Theys. 56 jaar en bedrijfsleider van een bedrijfje dat zich bezig houdt met elektriciteit. Geboren en getogen in Kortrijk- Dutsel en er met geen stokken meer uit te krijgen. Gehuwd met Nora Porters en samen hebben we schatjes  van kinderen, Sarah, Jozefien en Siemon.

Zes jaar geleden in de politiek gestapt als gemeenteraadslid en ondertussen al zes jaar “gebeten om te weten”.

Ruimtelijke orde, personeelsbeleid, gescheiden riolering, bermbeheer en openbare werken zijn onder andere dossiers die ik van kortbij opvolgd heb. Overleg en inspraak kortom: communicatie staat bij mij hoog in het vaandel.

Ondertussen ook nog actief in de VZW Chiro Kortrijk- Dutsel en nog steeds verrast door die jonge bende en hoe dat ze het  weer elke zondag gedaan krijgen.

Ik ben Denis Clinckemaillie. 43 jaar en deeltijds leraar fysica en chemie en deeltijds energiecoördinator van schoolgebouwen.

Gehuwd met Joke van Himbeeck en samen met Merel, Wolf en Raven wonen we in Nieuwrode.

Reeds 15 jaar actief in de commissie voor het milieubeleid (MAR, waarvan 6 jaar als voorzitter) en ook reeds 12 jaar in de commissie voor ruimtelijke ordening (GECORO). Ik heb dus veel “niet zien gebeuren”.

Kortom alle aspecten van milieu en ruimtelijke ordening interesseren mij. Echter ook financiën, geld beheren als een goede huisvader blijft mijn slogan.